Zapékané mušle SAGANAKI

21. března 2008 v 19:07 | Souxinka |  tajné
PORCÍ:
3
INGREDIENCE:
400 g konzervovaných nebo mražených mušlí
400 ml rajčatové šťávy
200 g sýru feta
1 větší zelená paprika
4 rajčata
petrželová nať
mletý pepř
olivový olej
PŘÍPRAVA:
Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky, rajčata na měsíčky a podusíme na oleji. Přidáme rajčatovou šťávu nebo protlak, sůl, mletý černý pepř, mušle a podusíme ještě asi 10 minut. Na závěr přidáme kousky sýru feta a promícháme. Směs přendáme do zapékacích misek, posypeme strouhaným sýrem a dáme na pár minut zapéct. Před servírováním posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.
JÁ:
Mušle teda přliš nevyhledávám, jakožto ostatně všechny mořské plody a proto mě ani tohle moc neláká Ale vy mi klidně napište, jak vám tenhle recept chutnal! Mimochodem, je z mraveniště http://recepty.mraveniste.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama