KREVETY v křepelčím vejci

21. března 2008 v 19:17 | Souxinka |  tajné
PORCÍ:
3
INGREDIENCE:
8 vyloupaných vařených krevet bez krunýře
petrželka
8 křepelčích vajec
rostlinný olej
PŘÍPRAVA:
Na pánev dáme trochu rostlinného oleje a pravidelně rozmístíme krevety. Když jsou krevety osmahlé, rozklepneme na každou jednotlivě jedno křepelčí vejce. Než se žloutek srazí, vložíme do každého snítku zelená petrželky. Hotová vejce obracečkoku velmi opatrně vyjmeme, aby se útvar nepoškodil. Podáváme jako součást menu o více chodech.
JÁ:
Nu .. a sme zase u těh mořských plodů Ale ono se vlastně u Japonců není čemu divit, ostrovní stát, moře pořád na dosah, to se nutně muselo odrazit na jejich životosprávě. Já ale KREVETY nesnáším!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama